En premium partner av PowerOffice Go

Regnskapskontor frigjør din tid

Med et eksternt regnskapskontor vil du oppleve at tid, ressurser og frustrasjoner omgjøres til ledig tid. Ledig tid som du kan bruke på å utvikle ditt forretningskonsept slik at din virksomhet går en lys fremtid i møte. Du velger naturligvis selv hvilke tjenester du ønsker at ditt regnskapskontor skal utføre.

Vår interesse som regnskapskontor er å hjelpe deg med det du ikke selv har tid eller ressurser til å gjøre. Med det webbaserte økonomisystemet XLEDGER vil du også få tilgang til systemet når som helst på døgnet, og det vil alltid være oppdatert.

Ekstern Regnskap AS er et regnskapskontor som holder til i Båtsfjord. Her sørger erfarne revisorer og kompetente medarbeidere for å utføre tjenester som blant annet fakturering, årsoppgjør, selvangivelse, rådgivning, budsjettering, rapportering til myndigheter og lønnsutbetaling.

Ditt personlige regnskapskontor

Våre kunder kommer fra nærmest alle tenkelige bransjer. Noen eksempler er bygg og anlegg, eiendomsforvaltning, fiskebåtredere, hotell og restaurant, detaljhandel, drosjer, frisører og fysioterapeuter. Vi ønsker å være ditt personlige regnskapskontor og vårt mål er å alltid være tilgjengelige og sørge for å ha et nært og godt samarbeid med våre kunder.

Dersom du har noen spørsmål eller ønsker en konsultasjon, er du hjertelig velkommen til å ta kontakt med vårt regnskapskontor.