En premium partner av PowerOffice Go

Regnskapsbyrå med kunden i sentrum

Leter du etter et regnskapsbyrå med høy kompetanse som utfører alt innen regnskapstjenester? Dersom du lar vårt regnskapsbyrå ta over tidkrevende oppgaver som fakturering, kjøring av lønn, årsoppgjør, budsjettering og andre ressurskrevende regnskapsoppgaver, vil du få mer tid til å utvikle din virksomhets konkurransefordeler.

Det krever mye ressurser og tid om man selv skal finne ut hvilke lover og regler som gjelder for regnskap. Med et autorisert regnskapsbyrå kan du være sikker på at alt blir gjort i henhold til de gjeldende lover og regler slik at du slipper ubehagelige overraskelser i fremtiden.

Våre revisorer har lang erfaring og høy kompetanse innenfor de aller fleste fagfelt og vi har kunder i blant annet Tromsø, Bergen og Finnmark. Virksomheter som har valgt oss til deres regnskapsbyrå kommer fra bransjer som bygg og anlegg, eiendomsforvaltning, hotell og restaurant, detaljhandel og mange andre områder.

Regnskapsbyrå med XLEDGER

Vi er som regnskapsbyrå forretningspartner hos XLEDGER, og bruker deres økonomisystem. Dette systemet er webbasert og leveres som en tjeneste over internett slik at du som kunde alltid har mulighet til å gå inn i systemet via en nettleser. Systemet oppdateres løpende i forhold til nye regler og forskrifter fra myndighetene.

Har du spørsmål om vårt regnskapsbyrå eller ønsker du en konsultasjon, er det bare å ta kontakt med oss.