En premium partner av PowerOffice Go

Økonomisk rådgivning i Finnmark

Økonomisk rådgivning er en regnskapstjeneste vi tilbyr små og mellomstore bedrifter i Finnmark. Vi gir økonomisk rådgivning til kunder som kommer fra bransjer som Bygg og anlegg (elektroentreprenører, blikkenslagere, snekkere og maskinentreprenører), fiskebåtredere og eiendomsforvaltning. Vi gir også økonomiske råd til bedrifter som representerer bransjer som hotell og restaurant, frisører og drosjer. Videre utfører vi økonomisk rådgivning for ASVO bedrifter, detaljhandel med klær og sko, fysioterapeuter og kiosker.

Ta kontakt med Ekstern Regnskap AS for mer informasjon om økonomisk rådgivning for bedrifter i Finnmark.

Økonomisk rådgivning – forbedring av driften

Økonomisk rådgivning tydeliggjør muligheter for å forbedre driften av bedriften. Økonomi er et bredt fag, og baseres i stor grad på lovverket. Det er mange faktorer som påvirker et regnskap og det finnes mange muligheter for å bedre den nåværende økonomistrukturen i firmaet ditt gjennom økonomisk rådgivning. Det finnes det alltid.

Økonomisk rådgivning handler om å analysere økonomiske resultater i fortid, men også i fremtid. Bedriften må holde seg oppdatert på eventuelle endringer i lovverket. Samtidig må bedriften kunne analysere markedet korrekt. I tillegg gjelder det å være fremtidsrettet, visjonær og forberedt på eventuelle endringer som påvirker bunnlinjen. Økonomisk rådgivning med en kompetent økonomisk samarbeidspartner gjør det i hvert fall lettere å være forberedt på “økonomiske skjær i skjøen”.

Ekstern Regnskap AS har god erfaring og bred kompetanse på å gi økonomisk rådgivning til bedrifter i Finnmark. Vi påtar oss ikke rollen som moraliserende part, men en økonomisk rådgiver du kan spørre om råd. Vi gir økonomisk rådgivning slik at du kan forbedre og utvikle bedriften din.

Ta kontakt med Ekstern Regnskap AS for mer informasjon om økonomisk rådgivning for bedrifter i Finnmark.