En premium partner av PowerOffice Go

Fakturering i Finnmark

Fakturering for bedrifter i Finnmark er en av våre regnskapstjenester som vi fokuserer på. Vi fakturerer for kunder som kommer fra bransjer som Bygg og anlegg (elektroentreprenører, blikkenslagere, snekkere og maskinentreprenører), fiskebåtredere og eiendomsforvaltning. Vi utfører også fakturering for kunder som representerer bransjer som hotell og restaurant, frisører og drosjer. Videre fakturerer vi også for ASVO bedrifter, detaljhandel med klær og sko, fysioterapeuter og kiosker.

Ta kontakt med Ekstern Regnskap AS for mer informasjon om fakturering i Finnmark.

Fakturering er forretningskritisk

Fakturering består av to ytterpunkter. Det ene ytterpunktet er at en ekstern leverandør foretar all fakturering. Dette kan være en regnskapsfører, et regnskapskontor eller et regnskapsbyrå. Det andre ytterpunktet er at bedriften selv både fakturerer og driver inkasso på sine fordringer. Det viktige er at du finner fram til den faktureringsløsningen som passer best for din bedrift. Fakturering er foretningskritisk for alle bedrifter.

Får du ikke betalt for dine produkter og tjenester nytter det ikke hvor godt andre deler av bedriften går. Våre regnskapstjenester relatert til fakturering inkluderer utsendelse av faktura, registrering i regnskap og purring/inkasso. I tillegg til fakturering tilbyr vi overvåking av fordringsmassen.

Ta kontakt med Ekstern Regnskap AS for mer informasjon om fakturering i Finnmark.